2021-03-29 19:26:11• hírek • Fizetett tartalom

Kellemes környezet, finom falatok – Mindenkit vár a kökényesdi Bázis Bisztró

Noha még egy éve sincs, hogy megnyitotta kapuit a kökényesdi Bázis Bisztró, a helyiek körében már most nagy népszerűségnek örvend, és a környező településekről is szép számban érkeznek vendégek. Az étlapot elnézve azonban ez nem is csoda, hiszen a 2020 augusztusában megnyílt bisztró a házias fogások mellett a nagyvilág ízeit is elhozza a betérőknek.

A Bázis Bisztró étlapján csirke-, sertés- és marhahúsból készült sültek és megannyi, a legfinomabb otthoni ízeket idéző köret szerepel, de természetesen nem maradtak le az olyan népszerű halételek sem, mint például a grillezett lazac vagy pisztráng. De akkor is jó helyen jár az ember, ha valami különlegesebbre vágyna, hiszen az étteremben az olasz konyha remekei is visszaköszönnek, legyen szó gazdag feltétű pizzáról vagy épp egy-egy kiadós tészta ételről.


Inkább valami gyorsételre vágyna? A Bázis Bisztró kínálatából ezek sem hiányoznak, bátran lehet válogatni a hot dogok, hamburgerek és gyros tálak között. Aggodalomra akkor sincs ok, ha a menüt látva nehéz a döntés, hiszen lehet választani a két személynek bőségesen elegendő, minden jóval megrakott tálak közül is.





A bisztró természetesen két fogásból álló napi menüvel is várja a vendégeket, ám az ínycsiklandó falatokért nem muszáj személyesen is felkeresnie a helyet. A Bázis Bisztró ugyanis nem csak a helyben fogyasztókra és az elvitelre rendelőkre gondolt, hanem azokra is, akik inkább otthon ennének egy finomat. A településen úttörőnek számító bisztró Kökényesden és a környező településeken (Csedreg, Halmi, Túrterebes és Túrterebestelep) ingyenes kiszállítást is vállal, és ezzel a lehetőséggel akár az ételutalvánnyal rendelkező idősek is élhetnek.


A környék lakói a 0361-806356-os telefonszámon adhatják le rendelésüket, a legfrissebb ajánlatokért pedig mindenképp érdemes követni az étterem Facebook-oldalát is, melyet ide kattintva lehet elérni. Mindazoknak pedig, akik nem itt élnek, viszont mégis arra autóznak, mindenképp keressék fel a Bázis Bisztrót, melynek kedves csapata a Főút 36. szám alatt várja a vendégeket.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: